Slučaj koji je šokirao BiH: Lociran Edin Tule iz Sarajeva koji je prijetio supruzi?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Jah

***

NewKillerStar

Ovo je ljudi nekakav zatucani element, ovi što vaze o svemu i svačemu, čuj ono drži nekakva predavanja a ovamo prijeti ženi koja je od njega pobjegla i otišla drugom. Kao ubijanje, kamenovanje, silovanje itd. Zaista krivim Islamsku Zajednicu BiH jer je dozvolila da joj razni ovakvi elementi i saudijski vehabije tumače Islam ali na najnakaradbniji mogući način. Ono se poziva na Šerijat, Ono kao musliman a ovamo bi silovao, svašta tu ima, lik je za detaljnog promatranja, kaže ne poštuje zakone države i ostalo. Završit će i on negdje na stubu kao i onda onaj Barčić. Ovo je jedan od likova opasnih za društveni sistem i poredak, kakav god da nam je. Isti element kao i Čete i Ujke radikalne.

333

Psiholog i teolog bez dana fakulteta. U neka doba je poceo da tvrdi kako su ova njegova piskaranja naucni eksperiment (izvlakusa kao i kod onog bibliotekara u Isilovaca). Tako izgledaju naucni eksperimenti kada ih vrsi neko ko nije obucen u nauci. Isto kao i zdravlje stanovnistva kada ga lijece doktori bez diploma, koji na njima esperimentisu prikopcavajuci ih na djecije igracke. A u stvari svo vrijeme imamo posla sa ljudima kojim bi trebao policijski i ljekarski nadzor.

Joja

Na kojim drogama je ova budala. Ne mogu da vjerujem da je u Švici,takvog bi kretena odmah u ludaru

/ Najnovije