Slučaj koji je šokirao BiH: Lociran Edin Tule iz Sarajeva koji je prijetio supruzi?

5
Radiosarajevo.ba
Slučaj koji je šokirao BiH: Lociran Edin Tule iz Sarajeva koji je prijetio supruzi?
Foto: Facebook / Edin Tule

Edin Tule iz Sarajeva, koji je javno prijetio svojoj supruzi Aidi da će je baciti pod voz, je lociran i nalazi se van Bosne i Hercegovine.

Kako je za portal Radiosarajevo.ba rekao Ervin Mušinović, šef kabineta ministra unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine Rame Isaka, uspješno je pronađena lokacija ovog muškarca iz Sarajeva. 

"Istražitelji Odsjeka za cyber kriminal u Federalnoj upravi policije dostavili su Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo informaciju u kojoj je navedena lokacija na kojoj se nalazi lice Edin Tule. Za poduzimanje daljih radnji u ovom predmetu nadležni su policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo", rekao je Mušinović za portal Radiosarajevo.ba

Vlada Portugala odbija pokrenuti proces isplate odštete za zločine transatlantskog ropstva

Vlada Portugala odbija pokrenuti proces isplate odštete za zločine transatlantskog ropstva

Nezvanično saznajemo da se Tule nalazi u Švicarskoj. 

Podsjetimo, ovaj muškarac je javno prijetio svojoj supruzi Aidi da će je 'silovati i ubiti', te da je 'vezana' i da će je 'baciti pod voz'. Osim svojoj partnerici, prijetio je i mnogim političarima, među kojima je i ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković. 

Insert iz videa gdje Edin Tule prijeti Elmedinu Konakoviću
Foto: Screenshot: Insert iz videa gdje Edin Tule prijeti Elmedinu Konakoviću

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije