Sarajevo: I treća osoba smještena u prinudnu izolaciju

Radiosarajevo.ba
Sarajevo: I treća osoba smještena u prinudnu izolaciju
Foto: A. Kuburović/Radiosarajevo.ba / Dolazak na Bjelave

Danas, iza podneva u prinudnu izolaciju u Dom na Bjelavama u Sarajevu smještena je i treća osoba.

Kako je potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, S. H. 1982 godište danas u 13.10 predat je u prinudnu izolaciju na Bjelave.

U Domu je završio jer je prekršio izrečene mjere izolacije.

Podsjetimo, osoba inicijala H. K. je, u saradnji sa ekipom JU Zavod za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, sinoć u 20.20 sati, smješteno u objekat za prinudnu izolaciju na Bjelavama, s obzirom na to da u ranijem periodu, u više navrata nije zatečen na adresi, odnosno, nije poštovao izrečenu mjeru izolacije.

Prva osoba koja je završila na Bjelavama, u ponedjeljak, 6. aprila, bilo je lice inicijala Z.G. rođen 1971 godine, s prijavljenim mjestom prebivališta na području općine Novi grad Sarajevo. Policija he pronašla na području općine Novo Sarajevo dok je vozio bicikl...

Studentski dom na Bjelavama je odlukom Vlade Kantona Sarajevo određen objektom u kojem će se vršiti realizacija mjere prinudne izolacije. Svi će ostati gore dok im traje rješenje o izolaciji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije