Pucano na kuću Muriza Memića!

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

botovisugotovi

majku li im jbm nece te bagro sad jos jace murize svi na proteste narode vidite da je ovo mafijaska organizacija koja je spremna na sve da zastiti pocinitelja ubistva sto ce reci da je neko iz vrha stranke umjesan to jeste pomagao u zataskavanju ubistva .

NiP

Sta radi mup ks,komesar,vlada,ministar. Zar ovaj covjek nezasluzuje pojacano obezbjedenje. Jasno je da ce pocinioci na razne nacine pokusati da napakoste ovoj porodici. Cudi me da se konakovic uopste neoglasava po ovom pitanju mada je vladao Sarajevom u to vrijeme

Istina

Uhapsite Serifa Konjevica,starog udbasa i ratnog profitera,sve je zabiljezeno na kameri kod njegove kuce kako je jadno dijete ubijeno ali taj klosar Konjevic je sakrio snimak,prisilite 2ovno da pokaze snimak jer je dio tima koji zataskava ubistvo.

@istine

Sam si rekao.Njegova kuca njegova kamera. Privatno vlasnistvo.

Ra.sarajevo

Zašto nikad nije objavljeno ko je prijetio Arijani preko Facebooka ? Nedavno ste objavili tu vijest a niste dali povratnu informaciju?

/ Najnovije