Poznato kada će i gdje biti sahranjeni bračni par Hršum sa Pala

Radiosarajevo.ba
Poznato kada će i gdje biti sahranjeni bračni par Hršum sa Pala
Foto: Radiosarajevo.ba / Poznato kada će i gdje biti sahranjeni bračni par Hršum sa Pala

Dario Hršum (50) i njegova supruga Danijela (42) bit će sahranjeni u četvrtak, 13. augusta, u 12 sati na Gradskom groblju Bare u Palama, objavila je porodica. 

Podsjetimo, bračni par Dario i Danijela Hršum poginuli su u utorak oko 18.25 sati u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na dionici magistralnog puta Ljubogošta-Pale, u naselju Kalovita brda.

Poginuli Hršum je načelnik kadrova u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Njegova supruga Danijela Hršum bila je sekretarka Skijaškog saveza RS. Od nje se putem društvenih mreža oporaštaju rodbina i brojni prijatelji.

"Poslednji pozdrav mojoj prijateljici i velikom prijatelju našeg kluba. Danijela Hršum sekretar Smučarsog saveza RS. Mirno spavaj", tvoj Ski klub RIS.

Poznato kada će i gdje biti sahranjeni bračni par Hršum sa Pala - undefined

Foto: Radiosarajevo.ba: Poznato kada će i gdje biti sahranjeni bračni par Hršum sa Pala

Amir Kujović (36) osumnjičen je da je skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj su sinoć kod Pala živote izgubili bračni par Hršum.

"On je uhapšen i predat direktno Tužilaštvu i protiv njega ide izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanja javnog saobraćaja", rečeno je za Radiosarajevo.ba.

Prema nezvaničnim informacijama koje je dobio naš portal, kod Kujovića je utvrđeno prisustvo alkohola u krvi, a bio je i pozitivan na test na opojne droge.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije