Poznati detalji stravičnog čedomorstva u Brezi

Radiosarajevo.ba
Poznati detalji stravičnog čedomorstva u Brezi
Monstruozni slučaj čedomorstva u Brezi potresao je prije nekoliko dana bosanskohercegovačku javnost, kada je Adis Bećirspahić usmrtio svoju desetomjesečnu kćerku.

Vrlo brzo nakon što je slučaj prijavljen nadležnoj policijskoj stanici, te nakon što su policijski službenici Ministarstva za unutrašnje poslove Zeničko-dobojskog kantona obavili uviđaj, otac nesretno preminule desetogodišnje djevojčice priznao je da je počinio stravičan zločin.

Mještani Breze još uvijek su u šoku, a ekipa Dnevnog avaza posjetila je mjesto Kortnik u kojem se ovaj strašni zločin dogodio, gdje su zatekli vidno uznemirene komšije, zgrožene mučnim slučajem u njihovom naselju.

Jedna radna kolegica Nejle Botić, nevjenčane supruge ubice, ispričala je detalje ovog zločina, kazavši kako je Adis došao u kafić gdje je Nejla radila, te je tu sjedio sat vremena nakon čega je priznao da je počinio zločin i da "njihove kćerke više nema i da je mrtva".

Podsjećamo, zločin se dogodio u noćnim satima u ponedjeljak, a obdukcijom je utvrđeno da je smrt nasilna i ubilačkog karaktera, te se još uvijek istraga u ovom slučaju provodi kako bi se utvrdile sve tačne okolnosti pod kojim je smrt desetomjesečne bebe nastupila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije