Poznat identitet uhapšenih koji su pucali po Vogošći u vrijeme policijskog sata

Radiosarajevo.ba
Poznat identitet uhapšenih koji su pucali po Vogošći u vrijeme policijskog sata
Foto: Čitatelj / Pucnjava u Vogošći

U Vogošći sinoć u 20.35 sati obaviještena je dežurna služba Sedme Policijske uprave da je u ulici Branilaca vijenca, u vrijeme policijskog sata, došlo do upotrebe vatrenog oružja.

O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj na mjestu događaja su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Policija se oglasila nakon sinoćnje pucnjave u Vogošći u vrijeme policijskog sata

U Vogošći se sinoć u vrijeme policijskog sata, u ulici Branilaca Vijenca, u 20.35 sati dogodila pucnjava u kojoj je učestvovalo više osoba. Kontaktirali smo danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) da bismo dobili više detalja, a nekoliko naših čitalaca iz Vogošće nam je javilo da su "čuli više pucnjeva iz vatrenog oružja" u vrijeme policijskog sata.

Kako su potvrdili iz MUP-a KS da su uhapšena tri lica - A.S. rođen 1988. godine, te lica E.A. rođen 1997.godine i E.B. rođen 1986.godine, sva trojica iz Vogošće, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo -  izazivanje opće opasnosti.

Tom prilikom su kod ovih lica pronađena i uz potvrdu oduzeta tri pištolja.

Radiosarajevo.ba nezvanično saznaje da je riječ o Aldinu Sinanoviću, Emir Aliću i Eldinu Bektaševiću. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije