Požar u centru Sarajeva: Žena smrtno stradala u stanu

E. H.
Požar u centru Sarajeva: Žena smrtno stradala u stanu
FOTO: Radiosarajevo.ba / Požar u sarajevskoj općini Stari Grad
Jedna osoba je smrtno stradala u požaru koji je, tokom popodnevnih sati, izbio na području sarajevske općine Stari Grad.

Prema informacijama koje su za Radiosarajevo.ba potvrdili iz Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo, požar je izbio poslijepodne na adresi ulica Talirevića, broj 24.

"Naše ekipe se nalaze na terenu, zajedno s policijskim službenicima i sudskim vještakom, koji će potvrditi sve detalje ovog slučaja. Nažalost, jedna osoba je smrtno stradala, ali mi ne znamo više detalja o tome", dodali su iz PVB-a KS-a.

Nezvanično, doznajemo kako je riječ o ženskoj osobi, no više detalja bi trebalo biti utvrđeno nakon uviđaja, koji na mjestu nesreće provode pripadnici Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo.

"Na mjestu požara u toku je uviđaj, koji provode policijski službenici i sudski vještak, ali otežano zbog velike količine dima. Nakon uviđaja će biti poznato više detalja.", kratko su istaknuli iz MUP-a KS-a.

Još uvijek nije poznat uzrok požara, niti smrti ove osobe, te će detaljnom istragom biti utvrđeni svi ovi detalji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije