Policija pretresa apartmane na Bjelašnici: Velika akcija 'Incitat' u Sarajevu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kasaba Open

Ima li novosti sa koride?

Ambasador BiH u Gibraltaru

Ovo je još jedan udar na Bošnjoooke!

Boki

Sve oduzet , prodat i borcima pokradene plate vratit i to s kamatama.

Ljiljan:VLASI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

Sve oduzet , prodat i borcima pokradene plate vratit i to s kamatama. ka Boki A LOPUŽE NA DUGOTRAJNU KAZNU ZATVORA I TUCSNJE KAMENA SVAKI DAN!!

nasvasta

Bjelašnica je sva od haram para sve je to na nepošten način kupljeno i većinom najveći neprijatelji Bošnjaka a koji se kriju iza vjere i reisa ćutologa saućesnika u moralnom uništenju muslimana.Dabogda vam se sjeme zatrlo lopovski nezasito.

Ask

Ostavite nekog ljudi nije humano za koga ce zeleni glasat.

Error

Kao da ce izbori Otmu ovima naslijede drugi Tako je vazda bilo Nece tu narod nista vidjeti Drmala se gora rodio se mis I ova vlast je umjesana koliko i prosla Pa vlast ima apartamane tamo vjerujem svaki od njih u evo samo kantonalnoj vlasdi a kupili su sve po zakonu Do sudova ko zna da li ce i doci A narodne pare pojesce slijedeci vladari Ne bi da kvarim zabavu al to su cinjenice i istorija nas tako uci

Konačno

Ovo se čekalo otkako je Bjelašnica pripala Trnovu. Tada je krenula devastacija prirode i betonizacija, ružna i nakaradna preizgradnja, uništavanje planine. Prekasno je za mnogo toga jer se toliko lošega teško može ispraviti. Bojim se da će oprane paretine pomoći krimosima da se izvuku. Grad zna sve o svemu ali tužilaštvo je smijurija. Sve je korumpirano. Ipak tješi ova akcija, treba je proširiti i pročešljati papire i dozvole svih objekata gore. A što po pitanju kanalizacije? Radi li iko na tome?

Nije tako prosto

Sve oduzet , prodat i borcima pokradene plate vratit i to s kamatama. ka Boki U pitanju je devastacija prevrijednog lokaliteta, radi se o našoj planini od velikog značaja, teško da su samo novci problem. To ništa ne bi promijenilo.

Kud plovi ovaj brod...

a fino smo govorili ibri, pređi u neku normalniju stranku i možeš nastaviti poso bez problema, a ono se drži aljine i behhmenove stranke ko pjan plota?!

Bosanski krstjanin razočaran u Bošnjake

Bjelašnica je sva od haram para sve je to na nepošten način kupljeno i većinom najveći neprijatelji Bošnjaka a koji se kriju iza vjere i reisa ćutologa saućesnika u moralnom uništenju muslimana.Dabogda vam se sjeme zatrlo lopovski nezasito. ka nasvasta Ne mere, jarane to o sjemenu... mi se razmnožavamo neprirodno brzo!! a plus priljev braće immigranata! prosto, nepobjedivi smo!

Istina

B a l i j a je b a l i j a u kojoj god stranci se nalazi,narod koji jedino moze funkcionisati pod cizmom,dokazano istorijski.

Odkad se takmičiš

Ima li novosti sa koride? ka Kasaba Open Ima, ispo si na plakatu za narednu

/ Najnovije