Policija o nesreći na Skenderiji: Maloljetnik vozio BMW koji se zabio u stub pa prevrnuo na krov

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KAĆUŠA

E odmah sad treba svima prekontrolisat može li im se trokut iz gepeka fino otvoriti i je li prva pomoć stara, postavit još jedno 20 kamera i smanjit ograničenje na 25 kmh i još više navaliti da kažnjavaš ko se nije vezao pojasem i jedno 200 000 kazni za parking napisat! TO su rješenja, definitivno!!

Ert

U ZATVOR PA BA ROBIJU

Dosije x

E odmah sad treba svima prekontrolisat može li im se trokut iz gepeka fino otvoriti i je li prva pomoć stara, postavit još jedno 20 kamera i smanjit ograničenje na 25 kmh i još više navaliti da kažnjavaš ko se nije vezao pojasem i jedno 200 000 kazni za parking napisat! TO su rješenja, definitivno!! ka KAĆUŠA Haha bas sam gledao na dosije x policajac gleda rok trajanja na kutiji prve pomoći i jeli prilikom pokretanja vozila odmah zakopcao pojas. Nabralo se kazni ihaha sve na jednom mjestu.

Guest

Nista objavite ko je ML i ko mu je Tata?? Sve ce opet proci nekaznjeno u ovoj korumpiranoj fujj Drzavici.

Blajo

Čitate li vi šta napišete. Il se samo izpovraćate po tastaturi... Krenite fino od početka pa vidite imal logike u vašim rečenicama.

/ Najnovije