Policija o nesreći na Skenderiji: Maloljetnik vozio BMW koji se zabio u stub pa prevrnuo na krov

5
Radiosarajevo.ba
Policija o nesreći na Skenderiji: Maloljetnik vozio BMW koji se zabio u stub pa prevrnuo na krov
Foto: Radiosarajevo / Saobraćajna nesreća na Skenderiji

U srijedu 13. marta u 20:55 sati došle je do nesreće u ulici Skenderija u Sarajevu, a iz MUP-a Kantona Sarajevo saopćili su da su povrijeđene četiri osobe, a vozilom je upravljao maloljetnik koji nije imao vozačku dozvolu.

"Tom prilikom došlo je do sudara putničkog motornog vozila BMW, kojim je upravljalo maloljetno lice, rođeno 2006. godine, prije sticanja prava na upravljanje, i putničkog motornog vozila VW Polo, kojim je upravljao N.M., rođen 2002. godine, nastanjen u Sarajevu, nakon čega je vozilo BMW udarilo u betonski stub, zatim se prevrnulo na krov, a potom sklizilo ulicom i vratilo se u normalan položaj.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi lakše tjelesne povrede zadobili su maloljetnik koji je upravljao vozilom BMW, kao i putnici iz navedenog vozila A.Z. i još dvije maloljetne osobe, a ljekarska pomoć im je ukazana na KUM-u UKC u Sarajevu", saopćeno je iz MUP-a KS.

Predrag Kojović: "Mogli smo biti odlični đaci, sada molimo za dodatni rok"

Predrag Kojović: "Mogli smo biti odlični đaci, sada molimo za dodatni rok"

Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici policije PU Centar. U vremenu od 20:55 do 23:55 sati saobraćaj je bio obustavljen ulicom Skenderija i odvijao se alternativnim pravcima. 

Novinari portala Radiosarajevo.ba su bili na mjestu nesreće, pogledajte šta su zabilježili:

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije