„Planuo“ ponos RS-a: Kako je izgorjela „Dodikova kanta“?!

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zapalio

ga Milojko, da naplati osiguranje.

Das ist Walter

Raspirivao Mile na ognjištu otadžbinskom prelepi plamen samostalne Republike Srpske. I krenuo, nošen vetrovima, ponajpre vihorom, u osamostaljenje i oslobođenje. Kad ono, dok si rekao RS, sve je postalo pepeo i dim- trt Milojka! Ostali samo dugmići!

Asdfg

***

Padaj silo i nepravdo...

>>Raspirivao Mile na ognjištu otadžbinskom prelepi plamen samostalne Republike Srpske. I krenuo, nošen vetrovima, ponajpre vihorom, u osamostaljenje i oslobođenje. Kad ono, dok si rekao RS, sve je postalo pepeo i dim- trt Milojka! Ostali samo dugmići! ka Das ist Walter<<Tako je! Neka i ostanu tek dugmići - od oba blentiteta. A ostane samo Republika Bosna i Hercegovina.

HashimQ

A ono bi da nekome prijeti ovim ***. Čovića nonen.

Koel

Samozapaljiva kanta ne treba rpg

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

visocica 1662

Po njamke mu se na ponos.

Šiptar

SVE neprijatelje ce da SMRSKA ka Vjecna REPUBLIKA SRPSKA SMRSKANI STE VI ODAVNO!

Pravi si BALIJA

Ja bogu mi u ovi lijepi Petak dobi od Odze KOZNI METAK---DO JAJA ka Moderator radio Sarajaeva

Petar

****će vama ***** obrezanu ta Dodikova kanta. Samo se vi ****ite, &#039;vratiće se rode&#039;.

/ Najnovije