Petak u Sarajevu: Droga, oružane pljačke, hapšenje

1
Radiosarajevo.ba
Petak u Sarajevu: Droga, oružane pljačke, hapšenje
FOTO: Radiosarajevo.ba / Saobraćajna nesreća u Sarajevu

Sarajevska policija je tokom jučerašnjeg dana, između ostalog, zabilježila oružanu pljačku dvije benzinske pumpe, otimanje.

Prvo je jučer oko 13 i 45 sarajevska policija uhapsila M. B. rođenog 2000. godine zbog postajanja sumnje da je stavljao u promet drogu i zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Nakon toga u 15 i 45 u ulici Juraja Najtharta u Općini Centar dvije nepoznate osobe su uz prijetnje od N. R. otuđili zlatni nakit, laptop, mobitel i novac. Policija radi na pronalsku počinioca.

Sinoć je u 22 i 45 na benzinskoj pumpi Hifa petrol u ulici Safeta Zajke dvije nepoznate osobe uz prijetnju pištoljem izvršile oružanu pljačku.

Otuđena je određena količina novca

Policija radi na pronalsku počinioca.

Dvadeset minuta iza ponoći nepoznate osobe su izvršile oružanu pljačku benzinske pumpe Proming u ulici Džemala Bijedića.

Kako kažu iz policije dvije NN osobe su uz prijetnju pištoljem otuđile određenu količinu novca, i za ovim počiniocima se traga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije