Pao muškarac koji je prijetio da će skočiti sa zida u Mostaru: Hitno prevezen u bolnicu!

0
Radiosarajevo.ba
Pao muškarac koji je prijetio da će skočiti sa zida u Mostaru: Hitno prevezen u bolnicu!
Foto: Prtscr/Twitter / Policija vrši uviđaj nakon pada

Nepoznati muškarac koji je večeras, 23. decembra, stajao na zidu na lokaciji biskupije u Mostaru, pao je u prostorije galerije, kazali su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona (MUP HNK) za Bljesak.info s mjesta događaja.

Nakon prve vijesti, mediji su javili da se muškarac sklonio s ruba zida, no, na kraju je, nažalost, pao u prostorije galerije... 

Podsjećamo, u Mostaru se u proteklih sat vremena odvijala prava drama. Kako su javili tamošnji mediji, nepoznati, polugoli muškarac je navodno prijetio da će počiniti samoubistvo - htio je skočiti s visine od deset do 15 metara. Nakon što je odgovoren da se udalji od ruba isti je postupio po nagovoru te je udaljavajući se vjerojatno spotaknuo i pao na betonski dio predvorja galerije.

Jedinstveno horor iskustvo: Kada kasnovečernji talk show krene po zlu

Jedinstveno horor iskustvo: Kada kasnovečernji talk show krene po zlu

Sve službe su hitno reagirale, te su vrlo brzo ušli u unutrašnjost, došli do stranog državljanina koji je ležao na podu. Hercegovina.info javlja da je riječ o strancu.

Sve službe su na terenu, a muškarac je kolima Hitne pomoći hitno prevezen na Centar urgentne medicine u SKB Mostar. Stepen povreda zasad nije poznat. 

Na mjestu pada trenutno službenici odjela kriminalističke policije rade uviđaj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije