Dijete slagalo oca i policiju: Nisu ga napali migranti, već je pao s tramvaja

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Neodgovorni građani,građanke i njihov podmladak, konačno su pronašli krivce za sve probleme koji tište ovo društvo već četvrt vijeka. Imigranti naravno! Puzajući fašizam uselio vam se u glave Bošnjaci, Srbi i Hrvati!

King

Jeste, migranti glasaju za SDA vec evo 30 godina

Hugo

Nekad davno, bili smo djeca, jedan moj drug tako sjeo na stangu na straznjem dijelu tramvaja. Saznao mu otac pa ga dobro nalemao. Nikad vise mu nije palo na pamet tako nesto. E, sad ne smijes udariti dijete, pa imamo delinkvente raznih vrsta, koji rade sta hoce, i ne mozes mu nista, maloljetan.

/ Najnovije