Oglasio se MUP TK o pucnjavi u Tuzli: Otkrili nove detalje

1
Radiosarajevo.ba
Oglasio se MUP TK o pucnjavi u Tuzli: Otkrili nove detalje
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Uviđaj (Ilustracija)

Javnost u Tuzli je potresla pucnjava koja se desila u večernjim satima u subotu, 30. septembra, a sada se oglasio i MUP Tuzlanskog kantona. 

Saopštenje MUP-a TK prenosimo u cijelosti: 

"Dana 30. 09. 2023. godine, oko 19:40 sati, PS Zapad/PU Tuzla, prijavljeno je da se u stanu u Ul. Mitra Trifunovića Uče, u naselju Miladije u Tuzli, dogodilo pucanje iz vatrenog oružja.

Federalna uprava policije učestvovala u velikoj međunarodnoj akciji zajedno sa Europolom i BKA

Federalna uprava policije učestvovala u velikoj međunarodnoj akciji zajedno sa Europolom i BKA

Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja upućeni su policijski službenici PS Zapad, te i dežurna ekipa SHMP Doma zdravlja Tuzla, kojom prilikom je na mjestu događaja zatečeno beživotno tijelo, zasada NN muške osobe čiju smrt je potvrdio dežurni ljekar SHMP DZ Tuzla.

Na licu mjesta nalaze se dežurna Tužiteljica KTTK-a, koja rukovodi uviđajem, kao i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije, Odsjeka za opći kriminalitet i Odsjeka za kriminalističku tehniku i kdz zaštitu, te se po nalogu Tužiteljice preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije