Brutalan napad u Tuzli: Djed pretučen nakon što je došao po unuka pred školu, djeca sve gledala

1
Radiosarajevo.ba
Brutalan napad u Tuzli: Djed pretučen nakon što je došao po unuka pred školu, djeca sve gledala
Foto: Arhiv / MUP TK / Ilustracija

U neposrednoj blizini školskog dvorišta Osnovne škole "Miladije" u Tuzli dogodio se fiziki napad na muškarca A. S. (65).

Kako nezvanično saznaje Tuzlanski.ba, A. S. došao je pred školu po svog unuka koji je završavao nastavu u prvoj smjeni kada je na njega fizički nasrnula osoba poznata u naselju Miladije po problematičnom ponašanju, ali navodno i kozumiranju narkotičkih sredstava.

Fizički napad u kojem je pretučen 65-godišnjak dogodio se naočigled brojne djece koja su se u tom trenutku zatekla u školskom dvorištu. Nakon silnih udaraca pesnicama, A. S. je pao na asfalt.

Romi danas proslavljaju svoj najveći praznik: Đurđevdan, Hederlezi ili Jurjevo

Romi danas proslavljaju svoj najveći praznik: Đurđevdan, Hederlezi ili Jurjevo

"Pacijent A. S. obrađen je na prijemu Klinike za ortopediju i traumatologiju, te upućen na dodatnu dijagnostiku na Kliniku za plastičnu i maksilofacijlanu hirurgiju hirurgiju UKC-a Tuzla", saopćila je za medije Ersija Ašćerić – Mujedinović, šefica Službe za komunikacije UKC-a Tuzla.

Iz Uprave policije MUP-a TK potvrdili su da se ovaj incident dogodio jutros, 26. septembra oko 11.30 sati i da je o svemu obaviješten dežurni Tužilac Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Napadač je, kako saznaje Tuzlanski.ba, identifikovan ali još uvijek nije priveden u policijske prostorije.

Pripadnici PS Zapad Tuzla obavili su uviđajne radnje i poduzeli sve potrebne aktivnosti na rasvjetljavanju ovog nemilog događaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije