Užas u Tuzli: Pronađeno tijelo muškarca u koritu rijeke, oglasila se policija

0
Radiosarajevo.ba
Užas u Tuzli: Pronađeno tijelo muškarca u koritu rijeke, oglasila se policija
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Uviđaj (Ilustracija)

U Tuzli je danas, 25. septembra, pronađeno tijelo muškarca za kojeg se sumnja da je nestali V. M. iz Tuzle.

Informaciju je potvrdila Adnana Sprečić, portparolka MUP-a Tuzlanskog kantona.

"Danas 25. septembra 2023., oko 14.10 sati, PS Centar prijavljeno je od strane A.P. (1975) iz Tuzle, da se dana 24.09. 2023. godine oko 12.45 sati iz stana u kojem žive, udaljio V.M. (1977), njen nevjenčani suprug.

Zvanično: Centralna izborna komisija BiH raspisala lokalne izbore za 6. oktobar

Zvanično: Centralna izborna komisija BiH raspisala lokalne izbore za 6. oktobar

Dana 25. septembra 2023. godine, oko 15.40 sati, PS Zapad, prijavljeno je da je u koritu rijeke Jala u naselju Solana uočeno najvjerovatnije beživotno tijelo NN osobe, uz samu obalu.

Odmah po zaprimanju ove prijave na lice mjesta upućena je patrola policijskih službenika PS Zapad i SHMP DZ Tuzla, gdje su potvrđeni navodi prijave, a ljekar mrtvozornik SHMP Dom zdravlja Tuzla, na licu mjesta je konstatovao smrt NN osobe, koja je kasnije identifikovana kao nestali V.M. (1977).

Uviđajem na mjestu događaja rukovodila je dežurna tužiteljica KTTK-a, a isti su po uputama i pod nadzorom tužiteljice izvršili istražitelji OKP PU Tuzla, te se i dalje preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka smrti V.M., a po nalogu postupajuće tužiteljice KTKT-a", saopćeno je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije