Uznemirujući snimak iz Tuzle: Vozio 155 kmh, prošao kroz crveno i skrivio tešku saobraćajnu nesreću

0
Radiosarajevo.ba
Uznemirujući snimak iz Tuzle: Vozio 155 kmh, prošao kroz crveno i skrivio tešku saobraćajnu nesreću
Foto: Tuzlanski.ba / Saobraćajna nesreća u Tuzli

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u Tuzli 20. septembra ove godine, iza ponoći. 

Nesreća se dogodila oko 01.10 sati u Ulici 18. hrvatske brigade, a u udesu je povrijeđeno čak šest osoba.

"Povrijeđeno je ukupno sedam lica, od čega je pet lica zadobilo teške tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara UKC-a Tuzla, gdje su zadržani na daljem liječenju. Uviđaj su uz prisustvo i pod nadzorom kantonalnog tužioca izvršili policijski službenici OKP PU Tuzla. Uviđaju je također prisustvovao sudski vještak za saobraćajne nezgode", saopćeno je tada iz MUP-a TK.

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

Teško su povrijeđene osobe 2002 godište, 2003 godište, 1997. godište, 1996. godište, 1986. godište i 2001. godište. Povrijeđene osobe u ovoj nesreći pretrpjeli su teške povrede glave, grudnog koša, kičme, a tuzlanski ljekari obavili su niz složenih operativnih zahvata. 

Portal Crna-hronika objavio je uznemirujuću snimku zastrašujuće vožnje koja je prethodila ovoj nesreći, a snimljen je i trenutak udesa. Kako su objavili, za volanom je bio Smajl Mehmedović. Na snimku se vidi kako je divljao po tuzlanskim ulicama, prolazio kroz crvena svjetla, vozio više od 155 km/h... Sve vrijeme snimao je video i uživo ga prenosio preko društvene mreže Instagram. 

Vidi se i trenutak groznog sudara i loma. Automobili su stali, nastao je krš, ljudi su jedva živi ostali, ali iz zvučnika i dalje trešti narodna muzika. Čisti užas.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CxiOYYHtnG4/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije