Oglasila se majka djevojčice koja je povrijeđena na sankanju: "Naći ću ja njih..."

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Thor

Pa nije sanjkanje i skijanje za polupismene divljake s kraja 19-tog stoljeca. Prodjes gradom sta vidis? Gomilu nekulturnih papaka. E to vam ode na Bjelasnicu. Cisto sumnjam da ima Slovenaca, Danaca Italijana, kulturnog svijeta. Dobro jos niko nije ozbiljnije stradao od divljaka.

Gost

Moze naci djecu koja su udarila u djevojcicu jer se nisu mogla zaustaviti i koja su i sama nekad bila pokosena. Ne znam sta drugo ocekivati jer je tu totalno ludilo, dijete na djetetu. Mene cudi kako svaki vikend neko ne zavrsi sa potresom mozga.

Grk

Bjelasnica je tuzno stratiste papanluka. Nema nikakve organizacije, nista nema, samo se organizovano naplacuje parking i isti nadgleda. A sve ostalo, kafane, restorani, skijaliste je zapusteno i odvratno. Tuga i zalost. Mi Bosnjaci su dotakli intelektualno dno. Ne znam da li nam ima spasa. Pregaziti nekog sankama, autom kako god i pobjeci, to je normalno, pa na dzumu. Boze pomozi nam, ocisti nas od seljaka.

Gost

Pregaziti nekog sankama, autom kako god i pobjeci, to je normalno, pa na dzumu. Mislim da si s ovim malo fulio jer se ja mogu kladiti da su bila djeca u pitanju koja u tom trenu nisu uopste shvatila ozbiljnost situacije. Ja djeci ne dozvoljavam u ovakvu guzvu sa sankama, vrlo lako mogu biti ozlijedjena a isto tako nanijeti drugima ozlijede.

/ Najnovije