Oglasila se majka djevojčice koja je povrijeđena na sankanju: "Naći ću ja njih..."

4
L.S.
Oglasila se majka djevojčice koja je povrijeđena na sankanju: "Naći ću ja njih..."
Foto: Radiosarajevo.ba / Drama na sankanju na Bjelašnici

Nakon objave informacije da je jučer, 2. januara na Bjelašnici došlo do nesreće u kojoj je jedna djevojčica povrijeđena, oglasila se majka povrijeđene djevojčice i poručila:

"Poštovanje, ja sam majka povrijeđene djevojčice jučer na planini. Prvo da se zahvalim ljudima koji su mi pomogli i Hitnoj pomoći koja je brzo pritekla u pomoć. Moja curica je dobila teži poteres mozga, a oni što su je udarili pobjegli su. Ali naći ću ja njih na zaštitnim kamerama", napisala je majka J.K. na objavi našeg teksta na Facebook-u.

Ova vijest potresla je mnoge, pa su na Facebook-u počele kružiti razne informacije.

Isak poručio Dodiku: Seoska varalico, ni novac s bankomata nisi u stanju podići, a glumio bi lidera

Isak poručio Dodiku: Seoska varalico, ni novac s bankomata nisi u stanju podići, a glumio bi lidera

Podsjećamo, prilikom igre na sankanju, jednu djevojčicu su udarile sanke na Bjelašnici, gdje je morala reagirati i Hitna pomoć Kantona Sarajevo.

"Između 12 i 13 sati na velikom sankalištu (ispod restorana Han) na Bjelašnici, jednu djevojčicu su udarile sanke. Osobe koje su bile na sankama su odmah pobjegle. Djevojčica se ja mislim zove Zejna, a majka Jasmina. Djevojčica nije mogla ustati pa joj je nas nekoliko prišlo. Majka je bila jako uplašena i u šoku i uspjeli smo im dovesti ekipu Hitne pomoći. Ustanovljen joj je potres mozga i odvezena je vozilom Hitne pomoći", napisala je I.K. na Facebook stranici u nadi da će neko koje bio na mjestu događaja napisati u kakvom je stanju djevojčica, da li je njeno zdravstveno stanje dobro.

Tragom ove informacije kontaktirali smo Hitnu pomoć Kantona Sarajevo, da provjerimo tačnost informacije i u kakvom je stanju djevojčica.

Međutim zbog velikog obima posla, iz Hitne pomoći KS nam nisu mogli dati više informacija, ali nisu ni negirali da su bili na terenu. 

Redakcija portala Radiosarajevo.ba djevojčici želi brz oporavak!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije