Oglasila se Aldina Bajić nakon napada muža: 'Bio je ljubomoran kad me neko označi na objavi'

4
Radiosarajevo.ba
Oglasila se Aldina Bajić nakon napada muža: 'Bio je ljubomoran kad me neko označi na objavi'
Foto: Facebook / Aldina Bajić i Adis Cigura

Pjevačica Aldina Bajić oglasila se na društvenim mrežama nakon što se pojavio snimak koji prikazuje brutalni napad njenog supruga, muzičara Adisa Cigure.

U emotivnoj objavi, Aldina je demantirala glasine o prevari i izrazila duboku patnju zbog trenutne situacije.

"Dragi moji, nisam u stanju da pričam, ali sam morala da se oglasim. Nisam bila u komi, kako se navodi, desilo se to što se desilo, ne zbog prevare i nikada ni pomislila nisam da prevarim, niti bi prevarila. Ja sam tog čovjeka voljela više od svega, niti ga je mogao iko zamijeniti u mom životu. Bio je ljubomoran mnogo, zašto mene neko označava na bilo kojoj društvenoj mreži i tako dalje. Ja vas molim da se snimak ukloni zbog moje djece jer prolazimo kroz najgore i mog stanja u kojem sam trenutno, a stanje nije ni najmanje dobro, molim vas. Prevare nema, ne postoji, niti bi postojala, u mom srcu više mjesta nema za bilo kakvog muškarca. Ja vas molim da zbog moje djece obrišete, ostalo ćemo kada dođe vrijeme i prođe ovo stanje. Iznijet će se sve kao što i treba. Do tada molim vas za mir, jer mi je to najviše potrebno, i mir moje porodice, kao i porodice dotičnog, a ostalo će se sve riješiti zakonom i sudom kao što i treba da ostane u mom životu zbog mene i porodica s obje strane. Sve će se riješiti zakonom, s prijetnjama ne. Hvala vam, vaša Aldina ", napisala je ona na društvenim mrežama.

Pozorište mladih Sarajevo: Uz dječiji osmijeh zatvoren i Mali MESS

Pozorište mladih Sarajevo: Uz dječiji osmijeh zatvoren i Mali MESS

U opisu je dodala da se više neće oglašavati. 

Kako je ranije potvrdio za portal Radiosarajevo.ba Rusmir Isak, Cigura je trenutno u jednomjesečnom pritvoru u Kazneno-popravnom zavodu (KPZ) Zenica.

Prva i posljednja moja izjava!!!Zaobidjite me lazi i manipulacija,prevarila ga nikad nisam i nepostoji taj muskarac a od...

Posted by Aldina Bajić on Saturday, October 12, 2024

Ukoliko ste vi ili neko koga poznajete žrtva nasilja, molimo vas da potražite pomoć. Postoje organizacije i adresa za podršku koje su tu da vam pomognu.

Osim policije, koju možete kontaktirati na broj telefona 122, u Bosni i Hercegovini postoje i dva SOS telefona za žrtve nasilja i to u Federaciji BiH 1265 i u Republici Srpskoj 1264.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije