Oglasila se Aldina Bajić nakon napada muža: 'Bio je ljubomoran kad me neko označi na objavi'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

novinaru sta znaci da je bio ljubomora, mi inace kazemo ljubomoran. a sto si ga pravila ljubomornim tuko

Željko

A šta si lutko očekivala od frajera kojeg su pokupila pijanog i drogiranog iz neke kafane i postala mu žena. Gledao sam snimak i moram ti odmah reći da si našla muža u biblioteci ne bi dobila sigurno onakve batine ali ti i nisi kalibar žene koja se pali na pismenu čeljad!

Tukane bolje da šutiš

novinaru sta znaci da je bio ljubomora, mi inace kazemo ljubomoran. a sto si ga pravila ljubomornim tuko ka tuner

A ti si iz biblioteke?

A šta si lutko očekivala od frajera kojeg su pokupila pijanog i drogiranog iz neke kafane i postala mu žena. Gledao sam snimak i moram ti odmah reći da si našla muža u biblioteci ne bi dobila sigurno onakve batine ali ti i nisi kalibar žene koja se pali na pismenu čeljad! ka Željko Nevjerojatno kako se mačosi zapale za ovakve teme na način da ženu pljuju a nasilnika ignoriraju. Također se furate da znate o tuđem životu osoba koje ste samo u medijima vidjeli. Na izloženost porodice sa dj..om vas nije briga. Moj savjet je da razmislite o sebi i svom životu.

/ Najnovije