Potvrđeno: Adis Cigura se nalazi u zeničkom zatvoru nakon brutalnog napada na Aldinu Bajić

10
Radiosarajevo.ba
Potvrđeno: Adis Cigura se nalazi u zeničkom zatvoru nakon brutalnog napada na Aldinu Bajić
Foto: Facebook / Aldina Bajić i Adis Cigura

Vijest o brutalnom napadu na pjevačicu Aldinu Bajić, koju je izvršio njen suprug Adis Cigura, šokirala je javnost. Snimak nasilja, koji je Cigura objavio na društvenim mrežama, odmah je izazvao osude i zabrinutost.

Nakon što je incident prijavljen policiji, vlasti su brzo reagirale. Adis Cigura je uhapšen i trenutno se nalazi u Kazneno-popravnom zavodu Zenica, potvrdio je za portal Radiosarajevo.ba Rusmir Isak, direktor zeničkog zatvora.

"Informacija da se Adis Cigura nalazi u pritvoru Kazneno-popravnog zavoda zatvorenog tipa u Zenici je tačna", rekao je Rusmir Isak za portal Radiosarajevo.ba.

S ove strane Drine | Dragan Banjac: Pogan jezik "sumnjivog Srbina"

S ove strane Drine | Dragan Banjac: Pogan jezik "sumnjivog Srbina"

Podsjetimo, na snimku koji je objavljen vidi se kako Aldina sjedi na kauču u dnevnom boravku, a pored nje čuči njen suprug. U jednom momentu Aldina daje Adisu telefon, a onda on počinje da je snažno udara šakama po glavi, obara je na pod, te potom počinje da je udara nogom po glavi. Nakon toga je hvata za kosu i vuče po podu. Portal Crna-hronika tvrdi da je pretučena žena bila u nesvijesti više od dva sata... 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije