Sarajevo / Novi detalji ubistva kod pijace Heco: Momak ubio djevojku?

12. 10. 2019. u 08:45:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Dio sarajevskog naselja Stup i dalje je blokiran, nakon što se rano jutros u ovom dijelu glavnog grada Bosne i Hercegovine dogodilo ubistvo. 

Reporter portala Radiosarajevo.ba javlja da se na mjestu ubistva nalazi veći broj pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo i da je ugostiteljski objekt ispred koje se dogodilo ubistvo ograđen policijskom trakom.

Kod Heco pijace u Sarajevu ubijena ženska osoba

U sarajevskom naselju Stup jutros u 4.30 sati došlo je do pucnjave u kojoj je ubijena jedna osoba, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz Tužilaštva Kantona Sarajevo. „Nakon dojave u blizini Heco pijace u naselju Stup, pronađeno beživotno žensko tijelo.

Nezvanično saznajemo da je jutros u 4.30 sati došlo do ubistva i da je momak ubio djevojku, te da je ona mrtva nađena na trotoaru. 

Glasnogovornica Tužilaštva Kantona Sarajevo Azra Bavčić ranije je za naš portal potvrdila da je u blizini Heco pijace u naselju Stup, pronađeno beživotno žensko tijelo.

"Dežurna kantonalna tužiteljica uputila na mjesto događaja te kako će uviđaju prisustvovati i sudski vještak“, kazala je Bavčić.

Pripadnici MUP-a KS u ovom trenutku rade na rasvjetljavanju okolnosti kako je došlo do ubistva.  

Pogledajte snimke s mjesta ubistva:

NEMA KOMENTARA