Novi detalji pucnjave u Sarajevu: Faćo ranjen sa 6 metaka, u trenutku pucnjave pričao na telefon

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katica

Sarajevo je siguran grad. Subota navece, centar, basta, prolaznici, turisti...svaka metropola statisticki ima ovakve situacije. Bitno je da nije bilo zalutalih metaka na slucajne prolaznike, i to je to. Dobrodosli u Sarajevo. Tu ste radi nas!

fatamorganova

ko je upucani lik? neki mafijas?

Ja pa ja

Kako to da nikad niko nije upucan dok radi u fabrici na masini..

Bilbo Baggins

Sve su stranke u Bosni i Hercegovini iste. Svaki političar u BiH je isti. Svaki političar u BiH je isti i ima isti cilj. Da se nakrade, napljačka i da vlada što je duže moguće. Jer se to ovdje može. Neki imaju cilj samo to, kao onaj pokvareni žuti Alijin šugo, a neki imaju malo više ciljeve, da cijeloj planeti pokažu kako je BiH disfunkcionalna (što objektivno i jeste, s ovom garniturom “vladara”, svih), osim što žele isto - da se napljačkaju i da vladaju. Pogubili su se već odavno kompasi i osjećaji. Svaki političar u BiH je ****o, bez ikakve razlike. Svaki je smeće koji zaslužuje sudbinu supružnika Čaušesku.

KatićiKretenići

Operativac nipadije za resor sigurnosnih iznuđivanja, farmaceutskog inženjeringa i motivator za policijske poslove. A ovi atentatori ni pucati ne znaju, kao nekada onaj što strpa čovjeka u šaht, autor besjeda i knjiga bajki i basni, svjedok odbrane Radovana.

Bezbjednosna ...

... situacija na nivou? Kako bilo ko iz policije ima hrabrosti da nas pogleda u oci? Jedini zakljucak je - nemoc...ili mozda nesto gore.

Cuj na whatsapp🤭

Tar nije na Viber!?

Marko

Nazalost nije kao niti preostalih 5.rep.gdje vlada tiranija mržnje i raspadaju se rep.u mržnji na kojoj su i nastali da ne spominjem mlade koji su monstrumi.Jedino kad ce doci red je kad dodu celicni pojedinci predsjednici koji ce reci DOSTA ovog klerofasizma fasizma nacionalizma i mržnje koja truje sve oko sebe i uvodi zlo balkanu treba čvrsta ruka koje se usutkati svakog tko se s tim zlom poistovjeti. I da situacija sigurna nije i kuha sve gore i gore i opet ce se balkan zaviti u crno ako se zlo ne zaustavi. Da ne spominjem hrv.i srb. Broj turista treba smanjiti uvesti red u policiju i vojsku, a omladinu disciplinirati!!!!

Derim

Operativac nipadije za resor sigurnosnih iznuđivanja, farmaceutskog inženjeringa i motivator za policijske poslove. A ovi atentatori ni pucati ne znaju, kao nekada onaj što strpa čovjeka u šaht, autor besjeda i knjiga bajki i basni, svjedok odbrane Radovana. ka KatićiKretenići Bravo, jedan od rijetkih u toj rupi , koji misli svojom glavom.

Derim

Cime su pucali? Vazdusnom puskom.?

/ Najnovije