Novi detalji o hapšenju osumnjičenog za ubistvo Dženana Memića

S. Dž.
Novi detalji o hapšenju osumnjičenog za ubistvo Dženana Memića
Radiosarajevo.ba / Arhiv
U prostorijama Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo jutros je saslušana jedna osoba osumnjičena za ubistvo Dženana Memića.

Prema nezvaničnim informacijama, osoba inicijala LJ. S. saslušana je nakon što se sama predala MUP-u, javlja N1.

Osumnjičeni je navodno potvrdio da u tom trenutku nije bio sam u vozilu, te da je s njim u svojstvu suvozača bila još jedna osoba.

Radiosarajevo.ba kontaktirao je oca ubijenog Dženana, Muriza Memića, koji nam je rekao da ih niko nije obavijestio o hapšenju osumnjičenih za ubistvo njegovog sina.

"Baš sjedimo i komentarišemo o tome, nas niko nije zvao ni obavijestio. Navodno su pričali sa sestrom Alise Mutap, mi ništa o tome ne znamo", kaže Muriz.

Dženan Memić je 8. februara zadobio povrede opasne po život u Velikoj aleji na Ilidži, zbog kojih je 15. februara preminuo na Univerzitetskom kliničkom centru Sarajevo.

U trenutku napada, Memić je bio u društvu djevojke Alise Mutap koja je također zadobila povrede. Okolnosti pod kojima je zadobio povrede koje su dovele do smrtnog ishoda još uvijek nisu razjašnjene.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije