Nova nesreća na bh. cestama: Dva mladića teško povrijeđena

Radiosarajevo.ba
Nova nesreća na bh. cestama: Dva mladića teško povrijeđena
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Ilustracija

U protekla 24 sata na području Tuzlanskog kantona dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda u kojima su, pored pričinjene materijalne štete, 2 lica zadobila teške tjelesne povrede, 4 lica su zadobila lake tjelesne povrede, dok se za 1 lice ljekari nisu izjasnili o stepenu povreda, saopćeno je iz MUP-a TK.

Oko 23:30 sati na lokalnom putu u mjestu Brijesnica Mala, općina Doboj Istok, dogodila se saobraćajna nezgoda kojoj je A.M. rođen 2002. godine nastanjen na području općine Doboj Istok upravljajući VW Golf izgubio kontrolu nad vozilom i udario u potporni zid. 

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi vozač A.M. i suvozač sedamnaestogodišnjak iz Brijesnice Velike, zadobili su teške tjelesne povrede konstatovane na Klinici za Hirurgiju UKC-a Tuzla, gdje su zadržani na daljnjem liječenju. 

O događaju je obaviješten kantonalni tužilac, a potrebne mjere su poduzeli policijski službenici PS Doboj Istok i OKP PU Gračanica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije