Nesreća na dionici Lašvanska petlja-Kaonik

Radiosarajevo.ba
Nesreća na dionici Lašvanska petlja-Kaonik
Print Screen / Saobraćajna nesreća

Na putu Lašvanska petlja-Kaonik došlo je do saobraćajne nezgode te je na tom dijelu obustavljen saobraćaj. Još uvijek traje policijski uviđaj.

Prilikom nezgode učinjena je veća materijalna šteta na putničkom i teretnom vozilu koji su učestovali u nesreći.

"Danas u 14:45 na magistralnom putu Lašvanska petlja-Kaonik, je došlo do saobraćajne nesreće u kojem su učestvovala dva putnička i jedno teretno vozilo. Jedno lice je zadobilo povrede. Na toj dionici je obustavljen saobraćaj, te je u toku policijski uviđaj. Više detalja ćemo imati nakon uviđaja", izjavili su iz Policijske uprave Zenica za Radiosarajevo.ba.

Podsjetimo, u toku su radovi u tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica), zbog čega se saobraća naizmjenično-jednom trakom, uz regulaciju semaforima. U noćnim satima (23:00-04:30 sati) saobraćaj se na ovoj dionici obustavlja.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila saobraćaju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen saobraćaj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije