Radniku obećao platiti: Natočio 740 litara goriva, pa pobjegao sa pumpe

Radiosarajevo.ba
Radniku obećao platiti: Natočio 740 litara goriva, pa pobjegao sa pumpe
Veoma neobičnom incidentu svjedočili su policijski službenici PU Teslić, koji su podnijeli krivičnu prijavu protiv jednog vozača jer je natočio gorivo na benzinskoj pumpi, a zatim pobjegao ne plativši za uslugu.

Kako prenose Nezavisne novine, iz PU Teslić Okružnom javnom tužilaštvu Doboj stigao je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu osobe inicijala I. T. iz Banja Luke, koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo prevara.

U ovom izvještaju stoji da je prijavljena osoba 4. septembra tekuće godine na benzinskoj pumpi "Slavuljica petrol" u Donjem Ruževiću, u općini Teslić, natočila 740,11 litara pogonskog goriva (euro-dizel) u rezervoar teretnog vozila i bačve, nakon čega se vozilom udaljila u nepoznatom pravcu.

Dodano je i da je osumnjičena osoba, prilikom dolaska na benzinsku pumpu, radniku obećala platiti točenje goriva u gotovini, no to nije učinila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije