Napao Sarajku, vukao je po zemlji i opljačkao: Dobio je 3 i po godine zatvora

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NN

Prije se za drumsko razbojnistvo dobijala dozivotna robija !

Kb

Strah i trepet za kosevsko brdo i njegove gradjane

Kb

Strah i trepet za kosevsko brdo i njegove gradjane

Guest

To jedan slino i probisvijet kojem treba kicmu slomit i napravit ga invalidom. Treba ga dobro isprebijati i poslat na intenzivnu!

Hugo

I sta sad? Ni batine mu ne smetaju. Prisilni rad je svetinja. Nemamo Goli otok, ali imamo kamenolome.

Drot

Nista zatvor, samo prstice pendrekom smrskati, da hoda ko sa artritisom. Klinac ce mu na pamet pasti da krade, morace se obuciti za rad na racunaru i sam seb za zivot zaradjivati. Ovako ce 3 godine u zatvoru samo update zanata, i izaci ko veci krimos sa vezama iz zatvora.

gost

Svi Matulovići su debili kao ovaj.

Role

Al' je ovaj popio degenaka i opet se nije opametio. Kakav debil

/ Najnovije