Saobraćajna nesreća kod Lukavca: U automobilu pronađeno ugljenisano tijelo

Radiosarajevo.ba
Saobraćajna nesreća kod Lukavca: U automobilu pronađeno ugljenisano tijelo
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Jedna osoba je preminula u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između utorka i srijede dogodila na području općine Lukavac.

Tačnije, nesreća se dogodila na magistralnom putu Tuzla - Doboj, u mjestu Sižje kod Lukavca, gdje je automobil marke Fiat sletio s ceste i potpuno izgorio.

"Pored vozila je zatečen 28-godišnjak nastanjen na području općine Lukavac, koji je zbog povreda i opekotima prevezen u Univerzitetski klinički centar Tuzla, dok su u automobilu pronađeni ugljenisani ostaci tijela za sada nepoznate osobe", saopćeno je iz MUP-a TK-a.

Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila oko 1:10 sati, a brzom intervencijom Profesionalne vatrogasne jedinice Lukavac na mjestu nesreće brzo je saniran požar.

O navedenom događaju upoznat je dežurni tužilac, koji je naložio da se lice mjesta obezbijedi do jutarnjih sati kada će se vršiti uviđaj. Potrebne mjere i radnje poduzimaju službenici OKP PU Lukavac, koji rade na utvrđivanju okolnosti u vezi ove saobraćajne nezgode i dokumentovanju nesreće.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije