Murat ubio Maju, pa je bacio u rijeku Ibar?

1
Radiosarajevo.ba
Murat ubio Maju, pa je bacio u rijeku Ibar?
Foto: Društvene mreže / Jezivi detalji stravičnog zločina u Novom Pazaru

Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru intenzivno tragaju za Muratom P. (55) iz Tutina, koji se sumnjiči da je ubio Kraljevčanku Maju O. (35), čije je beživotno tijelo pronađeno u rijeci Ibar, nedaleko od Ribarića i jezera Gazivode.

Beživotno tijelo žene, zakačeno za jednu granu iznad vode, primijetio je ribolovac u mjestu Bektov vir i odmah je obavijestio policiju, prenose srbijanski mediji.

U početku se nije znalo da je riječ o zločinu, već su policajci i vatrogasci najprije posumnjali da se radi o samoubistvu ili slučajnom utapanju.

Još jedna policijska akcija u u BiH: Oduzeto oko 630 grama marihuane, jedna osoba uhapšena

Još jedna policijska akcija u u BiH: Oduzeto oko 630 grama marihuane, jedna osoba uhapšena

Kada je tijelo žene izvučeno iz vode, na njemu su bile vidljive sitnije povrede, a potom i rana u predjelu sljepoočnice, zbog čega je odmah naložena obdukcija.

Prema nezvaničnim informacijama, policija i dežurni tužilac Edis Arifović su tokom višesatnog uviđaja pronašli niz dokaza, dijelova odjeće koja je proslijeđena na DNK analizu.

Pronađen je i automobil osumnjičenog, koji je poslat na vještačenje, jer još nije poznato da li je ubijena na obali rijeke ili na nekom drugom mjestu, pa je tijelo vozilom dovezeno do Ibra.

Osumnjičeni je, kako se saznaje, razveden. Povremeno je radio u inostranstvu, a ima dosije zbog napada na policajca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije