Jezivi snimci: Muškarac ulazi u dvorišta, a šta radi zgrozilo je Novi Pazar

Radiosarajevo.ba
Jezivi snimci: Muškarac ulazi u dvorišta, a šta radi zgrozilo je Novi Pazar
Print Screen / Novi Pazar

U toku je potjera za muškarcem iz Novog Pazara koji ulazi u dvorišta, viri kroz prozore kupatila i spavaćih soba, pa urinira i masturbira, prenosi Mondo.rs.

U više novopazarskih naselja, posljednjih dana u večernjim satima pojavljuje se za sada nepoznati muškarac koji ulazi ljudima u dvorišta, zaviruje kroz otvorene prozore kupatila i spavaćih soba, a onda masturbira i urinira, ponekad ponešto navodno i ukrade. 

Ove tvrdnje pojavile su se na više objava na Facebooku korisnika iz Novog Pazara, uz fotografije i snimke. 

Na jednom od snimaka vidi se muška osoba koja ulicom šeta sa rukom na spolnom organu, zatim ulazi u jedno od dvorišta i viri kroz prozor. 

"Pažnja. U ulici Rasima Halilovića skoro svake noći dolazi ovaj manijak, oko pola dva poslije ponoći. Sinoć je gledao u kupatilo kod komšije i samozadovoljavao se, a isto tako i gleda šta će da ukrade. Sinoć sam ga jurio. Skoro svaku noć on u isto vrijeme šeta po ulici. Obratio sam se policiji, njih to mnogo ne zanima. Komšije, čuvajte se", jedna je od objava na Facebooku.

Jedna Novopazarka je objavila da je "ista osoba njenu majku prošle godine posmatrala kroz prozor". 

"Uporedila sam snimak, on je", piše u objavi ove Novopazarke koja je objavila snimak od prošle godine na kome se vidi muška osoba kako ulazi u dvorište i viri kroz prozor. 

Muškarac je snimljen u više novopazarskih naselja, pored ostalog i u strogom centru grada. 

Jedan od korisnika Facebooka napisao je da je ovog muškarca vidio u svom dvorištu kako urinira po kolima pa je pozvao komšije da se samoorganizuju i uhvate ga, a zatim predaju policiji. 

Na jednom od snimaka vidi se i zelena stolica koju ovaj muškarac navodno koristi kad su prozori visoki i na koju se penje da bi zavirivao u domove Novopazaraca.

Uznemirujući snimak možete vidjeti na ovom linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije