Zašto se gine na dva točka: Ko je kriv za kobne nesreće u kojima stradaju motociklisti?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

ovaj Perica iz posljednjeg dijela.teksta ne sve.rekao i generalno najvazniji dio teksta. Ovom sto je pisao komentar....uvod nidje veze. Motocikle voze. I stariji, pretezno muskarci, pa upitaj malo okolo zasto.

Vrlo je tesko zakljuciti zasto se gine na 2 kotaca

Jer je vrlo stabilno biti oslonjen na dva kotaca, stabilnije je nego na tri ili cetiri. A zatim je i manje riskantno kad te nesto ili neko udari u tijelo, nego u limenu kutiju oko tebe.

samo lagano

kaže valentino rossi, dok je bio na vrhuncu: ''nije mi jasno šta radi yamaha R1 u serijskoj proizvodnji?!?? ovo je striktno sportski motor?'' i sam sam vozio motor, imao par padova, kad sam jedva prezivio posljednji batalio sam, jer sam skonto da je nevažno ko je kriv kad ja nadrljam. od sedam padova jednom je bilo mojom greškom, samo jednom. ovo sve ostalo je bilo do drugih učesnika u saobračaju, (ne)održavanja ceste, neadekvatne signalizacije,... uglavnom momci sretno, a i cure

joj ko je kriv

pa zato što daju da se registruje sportski motor, koji ima više konja nego kilograma!!! na stazu pa jurcaj. nego ovako niko nije miran, a kad se zabije u nekoga valja ga na duši nositi

Motoristkinja

Ako razvije brzinu od 100 km. za samo dvije i po sekunde onda je pješaku na semaforima svejedno da li prelazio na crvenom ili zelenom svjetlu. Svakako će ga pokupiti. Pješaci čuvajte se i ako je motorista udaljen i 500 metara od vas sačekajte da prođe pa onda prelazite ulicu.

/ Najnovije