Noćni klub iz BiH na Facebooku objavljivao slike djevojaka i pozivao na zabavu

3
Radiosarajevo.ba
Noćni klub iz BiH na Facebooku objavljivao slike djevojaka i pozivao na zabavu
Facebook / Ilustracija

Jedanaest državljana Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije uhapšeno je protekle noći u Banjoj Luci, u policijskoj akciji razbijanja lanca prostitucije pri čemu je otkrivena i droga.

Kako su izvijestili iz Policijske uprave u Banjoj Luci, a o čemu je naš portal već pisao, tokom protekle noći uhapšen je vlasnik ugostiteljskog objekta u središtu Banje Luke zbog sumnje da je organizirao prostituciju, ali i zbog nepridržavanja mjera propisanih u vrijeme epidemije koronavirusa.

Uhapšena su još dva državljanina BiH, te četiri djevojke iz Srbije zbog sumnje da su za novac pružale seksualne usluge u ugostiteljskom objektu. Tom prilikomm policija im je oduzela novac.

Lari Živković, vlasnik striptiz kluba "Caribic Dance", kao i dvije djevojke iz Banje Luke koje su uhapšene zbog sumnje da su se bavile prostitucijom pušteni su da se brane sa slobode, dok su četiri djevojke iz Srbije predata Terenskom uredu za strance u BiH.

U policijskoj raciji zatečena su i četiri državljanina Slovenije koji su također uhapšena. Kod jednog je pronađen kokain, dok je nakon testiranja utvrđeno da su konzumirali ovu drogu.

Prema saopćenju, policijska operacija 'Dolar' izvedena je po nalogu Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luke.

Policija nastavlja istragu, a nad uhapšenima se provodi kriminalistička obrada.

Klub u koji je upala policija ima svoju Facebooku stranicu koju prati skoro 900 ljudi. 

Stranica je puna provokativnih fotografija i snimaka na kojima se vide djevojke u izazovnim pozama koje pozivaju goste u klub.

Fotografije su neprimjernog sadražaja i možete ih vidjeti na OVOM (+18) Facebook profilu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije