Kćerka Milića Vukašinovića izvršila samoubistvo, pronašla je prijateljica

A. B.
Kćerka Milića Vukašinovića izvršila samoubistvo, pronašla je prijateljica
FOTO: Facebook / Maja i Milić
U sarajevskom naselju Jezero policija je sinoć u stanu jedne zgrade pronašla beživotno žensko tijelo, potvrdila je za Radiosarajevo.ba glasnogovornica Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo (MUP KS-a) Suvada Kuldija.

Kuldija nam je kazala da je beživotno tijelo pronađeno u 25 minuta iza ponoći te da je riječ o osobi inicijala M.A. Slučaj je prijavljen II Policijskoj upravi (PU).

Kako nezvanično saznajemo, riječ je o kćerki frontmena rock grupe Vatreni poljubac Milića Vukašinovića Maji Avdibegović.

 Naime, nju je u stanu u naselju Jezero, predoziranu pronašla prijateljica. Na mjesto događaja je izašla ekipa Hitne pomoći Kantona Sarajevo koja je samo mogla konstatirati smrt. Najvjerovatnije je riječ o predoziranju.

Na mjestu događaja je bio i sudski vještak, čiji će rezultati istrage biti poznati naknadno.

Podsjećamo da je 1. juna ove godine Maja pokušala izvršiti samoubistvo kada je prerezala vene. Nakon tog incidenta je zbrinuta u Općoj bolnici "Prim.dr. Abdulah Nakaš".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije