Milić Vukašinović tvrdi: Kćerka Maja mi se sveti

Radiosarajevo.ba
Milić Vukašinović tvrdi: Kćerka Maja mi se sveti
FOTO: Facebook / Maja i Milić

Milić Vukašinović tvrdi da nikada nije udario kćerku Maju koja je oca optužila da ju je pijan bacao na pod. Muzičar Milić Vukašinović tvrdi da mu se kćerka Maja Avdibegović sveti optužbama da ju je tukao u djetinjstvu, jer je otkrio da je navučena na drogu.

Maja je otkrila strašne detalje kada je ispričala da je dva puta pokušala da se ubije, a svog oca je navela kao glavni razlog. Ona je ispričala da ga je pijanog vukla kući,a onda je bacao na pod.

Maja tvrdi da je razlog loših prodičnih odnosa i to što Vukainović ne daje novac svojoj bivšoj supruzi Veri.

„Ne da da potpišem papire i da je smjestim u dom. Ona je nepokretna žena i njoj treba njega. Ja sam rukama od prozore presjekla vene,iz revolta jer želim da skrenem pažnju na njenu bolest“, poručila je Maja.

Milić se oglasio i poručio da zna u čemu leži problem.

“Kćerka se meni sveti jer sam iznio istinu o njenoj narkomaniji i što će poslije ovoga ponovo da krizira i možda joj ovog puta uspije da sebi oduzme život”, rekao je Milić i dodao da ju je njen partner navukao na heorin, piše Express.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije