Kako je Nijaz Salamović ostvario nezakonitu korist u iznosu 120.000 KM?

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A Sebija?

A Sebija? Kada ona dolazi na red? Koliko je ona dobiti ostvarila fingirajući svoju stručnost, hoće li iko to sračunati da znamo koliko nam duguje?!

Pitanje za svaki dan

A Sebija? Kada ona dolazi na red? Koliko je ona dobiti ostvarila fingirajući svoju stručnost, hoće li iko to sračunati da znamo koliko nam duguje?! ka A Sebija? Kada se planira hapšenje onih koji su gospođu Izetbegović zaposlili bez diplome? Predugo čekamo na to! Je li kažnjivo davati lažne iskaze da bi se prekrila korupcija i kriminal? To je radio muž gospođe Izetbegović pred kamerama i bez srama. Ko radi na tom slučaju i dokle je stigla istraga?

Nadimak

Kako je sin ministra Isaka dobio posao direktora? Je li bio najbolji na konkursu? Je li nepotizam pri zapošljavanju na visoke funkcije po zakonima BiH? Ko je to provjerio?

Nipppp

Svi isti u 5 deka, sad nas kradu pod imenom nove stranke, sve je to gladan k pravio, nema tu insana normalnog. Sda, sdp, nip, nasa stranka, df, itd, nastavi niz, orobise nas koliko ih ima i koliko im je malo uvijek.

Ja1

Vidljivo je da je nova tuziteljica kantona stvarno krenula u obracun sa kriminalcima. To dokazuje evo po ko zna koji put i radi ono sto je obecala, svaka joj cast. A da nije pod uticajem trojke dokazuje i ovo hapsenje. Hapsi tuziteljice sve kriminalce da mi je brat

Ja1

Svi isti u 5 deka, sad nas kradu pod imenom nove stranke, sve je to gladan k pravio, nema tu insana normalnog. Sda, sdp, nip, nasa stranka, df, itd, nastavi niz, orobise nas koliko ih ima i koliko im je malo uvijek. ka Nipppp ti mora da si sdaovac, samo vama odgovara da su svi isti, NISU SVI ISTI KAO STO JA I TI NISMO ISTI NITI CEMO KAD BITI

Radujem se svakom hapšenju

Stranka poštenih ne postoji. A neki nikako da dođu na red. Treba krenuti od najviših pozicija pa dalje stepenicu po stepenicu. Ubrzati procese tužilaštva i sudstva. Oni su najgora karika ovog nakaradnog sistema.

Istraživački novinari

Prošetajte malo po institucijama i ržaavnim firmama u Sarajevu pa ćet enaići na još najmanje 300 Nijaza Salamovića i kudikamo gorih, beskrupuloznijih i pohleponijih gadova. Samo polako, jedna po jedna institucija, počnite od Trga Djece Sarajeva oko BBI centra, Nijaz je mala maca ...

Samo naprijed

Još ne znamo da li je to tačno pa pripazite na naslove. To je trenutno sumnja. Hapšenja su radost i nada.

Hajfiš

Nije on nista nezakonito uradio nego oni koji su ga imenovali. Covjek je navedeni period radio pa je i zaradio, da nije on, bio bi neko drugi.

Ja3

ti mora da si sdaovac, samo vama odgovara da su svi isti, NISU SVI ISTI KAO STO JA I TI NISMO ISTI NITI CEMO KAD BITI ka Ja1 kako je trojka pala q. za uši Ja1 je sada prešao u SDA. Džaba je napisao onoliko komentara kad mu nisu nista platili. Uk kaže nema para.

Salamović je mala maca

De malo ispitajte kakve i čije aute voze i koje mobitele kupuju u ministarstvima, parlamentima i državnoj komori, kako i kolike reprezentacije imaju i na šta ih troše pa ćete vidjet da je ovaj debilčić skroman i umjeren, novinarčine strašne.....samo se malo zadajte u istraživanje .......

Kostimografkinja

A,šta kaže zastupnica Skupštine Kantona Sarajevo , Marijela Hašimbegović ,koju su, prema njenim riječim, gradani birali da ne bude slijepa i gluha, obavezala se da nam kaže šta je vidjela i šta je čula …i šta kaže ? Jer nas se tiče ta nova energija!

Novi slogan Stranke

Sada hapse ove na S pa će i Sebiju haman, ako ne promijeni ime. SDA ima rješenje za sve, budite NAŠI.

Bosanac

kako je trojka pala q. za uši Ja1 je sada prešao u SDA. Džaba je napisao onoliko komentara kad mu nisu nista platili. Uk kaže nema para. ka Ja3 Ja radim za svakog ko redovno plaća Od nečeg se mora živit

/ Najnovije