Informacije nakon ubistva u Sarajevu: Nema uhapšenih, policija ispituje više osoba

Radiosarajevo.ba
Informacije nakon ubistva u Sarajevu: Nema uhapšenih, policija ispituje više osoba
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Ubistvo u sarajevskom naselju Stup

Do 11 sati, dakle šest i po sati nakon ubistva u sarajevskom naselju Stup, niko nije uhapšen, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz više izvora. 

Podsjetimo, beživotno tijelo ženske osobe (25) pronađeno je jutros oko 4:30 sati ispred jednog ugostiteljskog objekta u blizini Heco pijace. Djevojku je navodno upucao momak, a širi krug oko mjesta gdje je tijelo pronađeno od jutros je ograđen policijskom trakom.

Kod Heco pijace u Sarajevu ubijena ženska osoba

U sarajevskom naselju Stup jutros u 4.30 sati došlo je do pucnjave u kojoj je ubijena jedna osoba, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz Tužilaštva Kantona Sarajevo. „Nakon dojave u blizini Heco pijace u naselju Stup, pronađeno beživotno žensko tijelo.

U ovom trenutku dežurna kantonalna tužiteljica, sudski vještak i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo rasvjetljavaju okolnosti ovog ubistva.

Saznajemo, da se uporedo saslušava veći broj osoba, ali da niko nije uhapšen.

Novi detalji ubistva kod pijace Heco: Momak ubio djevojku?

Nezvanično saznajemo da je jutros u 4.30 sati došlo do ubistva i da je momak ubio djevojku, te da je ona mrtva nađena na trotoaru

Glasnogovornica Tužilaštva Kantona Sarajevo Azra Bavčić potvrdila je za Radiosarajevo.ba da je istraga u toku.

Pogledajte snimke s mjesta ubistva:

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije