Incident vozača u centru Sarajeva: Povrijeđen motociklista, velika gužva u saobraćaju

0
Radiosarajevo.ba
Incident vozača u centru Sarajeva: Povrijeđen motociklista, velika gužva u saobraćaju
Foto: Radiosarajevo.ba / Saobraćajna nesreća u centru Sarajeva

U poslijepodnevnim satima u centru Sarajeva, na pješačkom prijelazu kod Centralne banke, došlo do  incidenta u saobraćaju, nakon čega je povrijeđena jedna osoba.

Kako portal Radiosarajevo.ba saznaje, povrijeđena osoba je prevezena na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS) na ukazivanje pomoći.

Kako smo uspjeli saznati, prvo je došlo do incidenta, gdje su dva lica imala manji sukob i koškanja o tome ko ima prednost u saobraćaju, nakon čega je povrijeđena osoba na motociklu.

Trenutno nije poznato kako je povrijeđen. 

Dežurni operativni u MUP-u KS je za naš portal potvrdio da nije došlo do saobraćajne nesreće kako se u prvi mah mislilo, već do narušavanja javnog reda i mira.

"Više vam detalja ne možemo trenutno kazati", dodao je dežurni operativni u MUP-u KS za Radiosarajevo.ba.

"Zbog incidenta su se stvorile velike gužve te su se napravile duge kolone automobila od Vječne vatre, zbog čega je otežano saobraćanje", javlja novinarka našeg portala s mjesta incidenta.

U toku je uviđaj nakon kojeg će biti poznato više informacija.

"Pripadnik MUP-a KS je na mjestu incidenta i on preusmjerava saobraćaj. Motocikl je i dalje na kolovozu", dodala je novinarka portala Radiosarajevo.ba.

Pogledajte snimak nakon incidenta:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije