Grude: Uhapšen otac koji je tek rođenu bebu bacio u žbunje

Radiosarajevo.ba
Grude: Uhapšen otac koji je tek rođenu bebu bacio u žbunje
Foto: Grude-online / Policijska stanica Grude

Pronalazak tijela bebe, dječaka rođenog prije sedam dana, u žbunju i kamenjaru na lokalitetu Kobilovača, uz cestu Mostar – Čitluk, u mjestu Miljkovići, jučer je šokirao stanovnike Hercegovine.

Kod Mostara pronađeno beživotno tijelo bebe stare nekoliko dana

Tijelo su, kako je to kasnije i potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona pronašli pripadnici Policijske uprave Mostar koji su postupili na osnovu informacije iz Policijske uprave Grude.

Na licu mjesta je obavljen uviđaj te su izuzeti tragovi koji će biti poslani na vještačenje, a naređene su sve druge neophodne mjere i radnje kako bi bile rasvijetljene okolnosti ovog stravičnog događaja.

Uhapšen je M. Š. (56) iz Gruda, čija se supruga M. Š. 1. septembra porodila u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, javlja portal Grude online.

Zdravstvenu ustanovu je napustila 5. Septembra u pratnji svog supruga, a iz kojeg razloga su tek rođenu bebu odlučili baciti u žbunje pored puta jučer je bila nepoznanica.

Neslužbeno saznaje ovaj portal da  par ima troje djece. Također, prema neslužbenim informacijama, slučaj je policiji u Grudama prijavio otac porodilje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije