Dvogodišnji dječak pronađen mrtav

Radiosarajevo.ba
Dvogodišnji dječak pronađen mrtav
Foto: BNTV / Ilustracija
Dvogodišnji dječak, čiji su nestanak prijavili roditelji 18. augusta, pronađen je mrtav.

Kako smo ranije pisali, roditelji dječaka su prijavili nestanak, a potom su stigle i nove informacije iz Zvornika.

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Zvornik uhapsili su M.S. i F.D. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili ubistvo djeteta rođenog 2014. godine, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba  iz CJB Bijeljina.

Naime, nestanak dječaka prijavljen je 18. augusta 2016. godine Policijskoj stanici Zvornik. Prijavljeno je da se dječak u noći sa 16. na 17. august sa F.D. udaljio od kuće.

Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da su lica F.D. i M.S. najvjerovatnije oduzeli život dječaku.

Lica su pronađena i uhapšena, a u toku kriminalističke obrade priznala su teško ubistvo dječaka uzrasta 20 mjeseci,  a opisali su i način izvršenja ovog stravičnog djela.

Tokom kriminalističke obrade pokazali su i mjesto na kojem su tijelo nesretnog dječaka zakopali.

Lica M.S.(1978) i njegova nevjenčana supruga F.D. (1982) iz Zvornika, danas će uz izvještaj o postojanju osnova sumnje da su počinili teško ubistvo biti predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije