Dva vozila sletjela s puta: Saobraćaj obustavljen, policijske ekipe na terenu

E. H.
Dva vozila sletjela s puta: Saobraćaj obustavljen, policijske ekipe na terenu
Avaz / Ilustracija
Na regionalnom putu R-413, koji vodi iz Travnika za Vlašić, jutros je došlo do manje saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva vozila.

Kako je za Radiosarajevo.ba potvrdio Rusmir Prohan, glasnogovornik Ministarstva za unutrašnje poslove Srednjobosanskog kantona, nesreća se dogodila oko 9.30, a saobraćaj je trenutno blokiran jer su vozila sletjela s ceste.

Vrlo brzo policijski službenici MUP-a SBK-a su krenuli na mjesto nesreće, ali zbog loših uvjeta na cesti na mjesto nesreće su stigli nešto kasnije. Jutrošnji uvjeti na putevima onemogućili su im da odmah obave uviđaj, zbog čega su morali pozvati još jednu policijsku ekipu, ali i mehanizaciju kako bi izvukli automobile na sigurno i kako bi bilo nastavljeno saobraćanje na ovoj dionici puta.

U nesreći nije bilo povrijeđenih, niti je pričinjena veća materijalna šteta, a najveća šteta pričinjena je turistima koji su jutros krenuli na Vlašić kako bi na ovoj bh. ljepotici proveli praznike.

Saobraćaj će, potvrdio je Prohan za Radiosarajevo.ba, biti vrlo brzo normaliziran.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije