Žena iz Zvornika uhapšena zbog ubistva bebe

Fena
Žena iz Zvornika uhapšena zbog ubistva bebe
/ ATVBL
Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Zvornik priveli su u službene prostorije ženu S.V. (1985) iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila ubistvo djeteta pri porođaju.

Ovom centru je jutros oko 8.40 sati prijavljeno je da se u Dom zdravlja Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći javila S.V. (1985) iz Zvornika.

Po prijavi su postupili policijski službenici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Zvornik, koji su utvrdili da se S. V. u toku noći 25. na 26. decembar, u periodu od 00.30 pa do 1.00 sati, porodila u ulici Svetog Save u Zvorniku, nakon čega je novorođenče odnijela do rijeke Drine i bacila u vodu.

Uviđaj su obavili policijski službenici Centra javne bezbjednosti Zvornik.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije