Drama u Zenici: Muškarac pretukao dvije žene, uhapšen je

2
Radiosarajevo.ba
Drama u Zenici: Muškarac pretukao dvije žene, uhapšen je
Foto: MUP ZDK / MUP ZDK / Ilustracija

U samom centru Zenice je danas, 1. aprila, došlo do fizičkog napada muškarca na dvije ženske osobe, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba

Kako je za naš portal rekao glasnogovornik MUP-a ZDK Samir Valentić, do napada je došlo u 12:50 sati. 

"Ženska osoba Dž. B. (1963) je u automobilu, u rikvercu, napuštala parking, kada je naišla osoba M. A., koji je krenuo verbalno da je napada zbog načina na koji je pokušala napustiti parking.

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Tada je na mjesto događaja došla P. A. (1985), koja je pitala muškarca zbog čega se tako ponaša. On je nju fizički napao te je oborio na tlo. Vozilo je zatim napustila Dž. B., da pokuša smiriti situaciju, ali je i nju napao muškarac. 

Nakon toga je pokušao da pobjegne, ali imajući u vidu da se sve odigravalo u blizini Policijske stanice Centar, u nekih pet minuta je lociran i lišen slobode", pojasnio je Samir Valentić.

U napadu su Dž. B. i P. A. povrijeđene, a konstantovane su lakše tjelesne povrede za P. A. Još uvijek nema informacija o stepenu povreda za drugu napadnutu ženu

Službenici MUP-a ZDK su obavili uviđaj, a na mjestu događaja su pronađeni tragovi krvi, još je za portal Radiosarajevo.ba dodao Samir Valentić. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije