Dragan Mioković pohvalio brzu reakciju policije u slučaju influenserice Adne Helić

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Draganče, Skaka br.2?

Miokoviću, nekad lupaš ko da te je Skakin duh zaposjeo. Brza reakcija? Pa kao da su vodovi interventne i specijalne policije munjevito onesposobili eskadron nekog narkokartela i zaplijenili 10 tona kokaina! A kad ono, u pitanju je tek rutinski i banalan postupak sankcioniranja mediokritetske kreature i njezinog protivzakonitog "performansa" u cilju samopromocije na društvenim mrežama.

Htedas

Nije iz Sarajeva, papanka je od Gračanice

BugoHossBH

Za to vrijeme trotoari zakrčeni, autobuske stanice pune dostavnjaka i auta. Isti ti policajci voze nevezani i pričaju na tel... Šta? Nema policije ništa ne rade prolaze pored prekršaja... Dok neko ne uslika ili objavi...

mio

***

Brzina je naša vrlina

Brzo nema šta. Koliko se dana već vrti ovaj snimak ? Brzo bi bilo da su je istog momenta presreli i zaustavili na cesti .

Ne pijem dok Paja vozi

Odavno se nije pojavio takav konj kao Dragan Mioković! ka mio Misliš! A ti?

influence zatuplivanje

Čovjeku nije nikad tako potreban razum kao onda kad ima posla s budalom

Dzoni

Jedva cekam da zauvjek napustim moj rodni grad Sarajevo. Previse se taloga slilo tu.

Haha

Jao njega. Zaboravlja kako je brzo policija reagovala kad je njegova kćer pred kućom učestvovala u saobraćajnoj...

/ Najnovije