Direktor škole u Sarajevu: 'Ne mogu pričati, upravo je dojavljena bomba'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Kriza u bliskoistočnom školstvu.

Hibridni rat uz pomoć stranih faktora

Testiranje pred barikade

MMMM

TO SU NAUCILI OD ONI KOJE STE OBJERUCKE PRIHVATILI IZ GAZE I STO STE ZA NJI PROTESTOVALI ETO KAKO VAM SE VRACA

Ovo je kriza društva

Kriza u bliskoistočnom školstvu. ka Haha Školstvo je žrtva jer je među najslabijim karikama sistema. Djeca su najvažnije što imamo pa se udara na njih na razne načine. Sa njima je najlakše manipulirati.

Novi nivo terora

Testiranje pred barikade ka Hibridni rat uz pomoć stranih faktora Nema više prijetnji odcjepljenjem i blokada barikadama. Ovo je nova blokada. Školstvo, policija, mladi, roditelji, društvo itd. Jasno je da su u institucijama nesposobni koji nemaju znanje za ovakve izazove. Ovo je vjerojatno test prije nečega drugog.

Nije tako

TO SU NAUCILI OD ONI KOJE STE OBJERUCKE PRIHVATILI IZ GAZE I STO STE ZA NJI PROTESTOVALI ETO KAKO VAM SE VRACA ka MMMM Imali smo mi svoje vlastite bitke koje nikada nisu prestale jer pobjednika nema. Dovoljno zli jedni prema drugima a na istom prostoru i resursima.

momo

čovječe dojavljuje se rezultat a ne bomba. dojava je o postavljenoj bombi čovječe

Haha

Normalno da strani elementi stoje iza ovih poziva koje mali mumini upućuju školama. Ummet ih je prozreo!

Ggg

Ovo je samo rezultata odgoja na bubi jali cunamijima nargilama

Anarhija

Da je moguće da se trideset godina devastira jedno društvo, tek “izašlo “iz ratnih dešavanja ,da je sistem vrijednosti totalno urušen ,da se desavaju nepravde,da se jedne te iste porodice uhljebljavaju godinama,da se vrše izborne kradze,da su nepismeni i necastivi ljudi postali politicari, s tri rečenice i deset poštapalica , da se kupuju diplome i radna mjesta,da seoske varalice iz zastupničkih klupa,korumpirane do bola,pričaju o zakonima i oni donose neke mjere, a unistavaju svojim planetarnim neznanjem sve pred sobom, selektivana pravda,krivda na svakom koraku, bezakonje i bezvlašće …ONDA bi sva društva i države radile zauvijek sta god hoce,živjela bi anarhija zauvijek,ako je to moguće !Ali uništavati bit civiliziranog čovjeka i trajati,naprosto je nemoguce!To je prirodan i logičan slijed događanja! Da li nam je napokon jasno,da je to nemoguce i da takvo društvo neminovno propada i nestaje?!Niti jedno društvo ne propada tokom noći ,to je proces koji traje…a i ozdravljenje društva je,također, proces koji traje! Tko preživi, pricat će !

071

Hocemo li saznati ikada ko je dojavljivao bombe u soping centrima i na aerodromu uoci izbora? Kada cemo saznati gdje su tacno lokacije ruskih kampova za obuku teorista u RS-u, i sta se radi po tom pitanju?

Šute nesposobni

Hocemo li saznati ikada ko je dojavljivao bombe u soping centrima i na aerodromu uoci izbora? Kada cemo saznati gdje su tacno lokacije ruskih kampova za obuku teorista u RS-u, i sta se radi po tom pitanju? ka 071 Sve će nam reći Dino kad smisli priču, radi na tome.

/ Najnovije