Detalji terorističkog napada u Bosanskoj Krupi: Policajac uboden tri puta nožem

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sve to uzrokuje humerika.

Direktno, indirektno, na ovaj, na onaj nacin... nebitno, ali je humerika iza toga.

Samo

po serijatu polomiti kosti, pustiti da zarastu pa opet polomiti

Ma ja, ba

Direktno, indirektno, na ovaj, na onaj nacin... nebitno, ali je humerika iza toga. ka Sve to uzrokuje humerika. kada islamista, vehabija i muslimanski terorista ubija onda je kriv neko drugi. Inace su oni merhametli

Je li

Za terorizam i maloljetnici mogu u zatvor. I moraju a i roditelji će odgovarati. Plus ubistva sa predumišljajem i ubistvo u pokušaju.

Sta ocekivati od entiteta FBiH

kada su im osudjeni kriminalci ministri, Ramo Isak, Zukan Helez. Ogavni likovi sa kriminalnim dosijeom su uzor kriminalcima u osnovnoj skoli

Borac sa kauča

Vjerovatno je i za ovo kriv mossad i Jevreji

Zakonodavac

Zakon treba pod hitno mjenjati.Recimo u SAD djete i ispod 9 godina može pred sudom odgovsrati za teška kaznena djela,a to bi trebalo biti i u BiH,a po logici ako je namjerno izvršio to djelo onda može i odgovarati kao odrasla osoba.

IVA

POLICIJA JE NESPOSOBNA,PUNA ALKOHOLICARA,DROGASA,DEBELIH ,OTKACENIH! VODE IH BUDALE KAO RAMO I SLICNI! STA DA JE IMAO 16 G. ? ZAPALIO BI POLICIJSKU STANICU.

***

***

nasvasta

Kakav naslov novinaru znajuli se motivi zločina ili je novinar primio pare da napiše ovakav naslov koji s uhićenjem prihvatiše neprijatelji BiH.

IVA

kada islamista, vehabija i muslimanski terorista ubija onda je kriv neko drugi. Inace su oni merhametli ka Ma ja, ba ISTO SRA.E KAO I PRIMITIVNI SRBI I HRVATI!

Boljw piva nego Iva

ISTO SRA.E KAO I PRIMITIVNI SRBI I HRVATI! ka IVA imas konflikt licnosti? Ono?

Ognjen Maran

***

Schmidt

kada su im osudjeni kriminalci ministri, Ramo Isak, Zukan Helez. Ogavni likovi sa kriminalnim dosijeom su uzor kriminalcima u osnovnoj skoli ka Sta ocekivati od entiteta FBiH SVE IZ TOG ETNITETA NA PROVERU U GVANTANAMO

hamerika -- chemerika

jel se oglasio hamerički hamabasador i njegovo domaće osoblje? a švabo iz unioninvesta?

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

/ Najnovije