Crni dan u Prijedoru: U dvije saobraćajne nesreće povrijeđeno 12 osoba

Radiosarajevo.ba
Crni dan u Prijedoru: U dvije saobraćajne nesreće povrijeđeno 12 osoba
Arhiva/Ilustracija / MUP RS / Ilustracija
Na području Prijedora u utorak su se dogodile dvije saobraćajne nezgode u kojima je lakše povrijeđeno 12 osoba.

Glasnogovornica Policijske uprave Prijedor Vesna Pačariz potvrdila je Srni da se prva nezgoda dogodila oko 8.30 sato na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad kada su se sudarili teretno vozilo kojim je upravljala osoba čiji su inicijali D.M. (48) iz Petrova i putnički automobil Mercedes koji je vozila osoba B.D. (31) iz Banja Luke.

I vozači i putnici u oba vozila zadobili su lakše povrede, a riječ je o deset osoba koja su nakon ukazane ljekarske pomoći u prijedorskom Domu dravlja puštena na kućno liječenje”, potvrdila je Pačariz.

Druga saobraćajna nezgoda dogodila se oko 9.00 časova u mjestu Končari na magistralnom putu Prijedor-Banja Luka, kada je došlo do sudara putničkog vozila Citroen, kojim je upravljala osoba čiji su inicijali C.N. (25) iz Prijedora i automobila Golf koji je vozila osoba R.D. /80/ iz Prijedora, a obje osobe su lakše povrijeđena.

Uviđaj u oba slučaja obavili su policijski službenici za bezbjednost saobraćaja iz Prijedora.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije